ZONNECOSMETICA

Het hydrateren van de huid om het vochtgehalte op peil te houden, daar draait het voornamelijk om. Als je huid in goede conditie is en het vochtgehalte op peil is, ontstaan er minder snel lijntjes en rimpeltjes en voelt de huid zacht en soepel aan. Voor de bruining van de huid is dit ook zeker van belang. Zonnecentrum Tiel beschikt over een ruim assortiment zonnecosmetica. Of het nu gaat om een speciaal product voor het gezicht, met een bronzer, tingle of verkoeling. De volgende merken behoren tot ons assortiment: Australian Gold, Supre Tan, Tanny Max, Hawaiiana en Hempz.

ZONNIGE PRODUCTEN

Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril, leuke bikini, slippers of een leuke (strand)tas? Bij Zonnecentrum Tiel waan je je al onder de zon. Kom dus snel langs en trakteer jezelf of een ander op één van deze zonnige artikelen.

SIERADEN

Je hebt een mooie bruine teint en wil deze kleur extra accentueren met een mooi sierraad? Zonnecentrum Tiel heeft een uitgebreid assortiment oorbellen, armbandjes, horloges, kettingen en piercings.