ERGOLINE CLASSIC 8000 (Gezichtsbruiner)

Deze zonnebank is een absolute topper. Je gezicht, hals en decolleté genieten van een prachtige bruining. De twee handbruiners zijn een unieke aanvulling. Tijdens het zonnen zit je heerlijk in een ergonomische zitschaal met verstelbare voetensteun. Van warmte heb je geen enkele hinder. De ventilatoren zorgen op de juiste plaatsen voor een aangename koeling.

ERGOLINE CLASSIC 500

Een sterk bruiningsvermogen, een "intelligent" ventilatiesysteem en het licht voorgevormde ligvlak laten niets te wensen over. Evenals de eenvoudige bediening.

ERGOLINE AVANTGARDE 600

Dit is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet! Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden. Je ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint. De ‘neck tan’ zorgt voor extra bruining op moeilijk bereikbare plaatsen. De airco kun je desgewenst aan- of juist uitzetten. Bij deze zonnebank draait alles om een aangename en comfortabele bruiningssessie.

ERGOLINE EXCELLENCE 800

Een exclusieve zonnebank voor een schitterend resultaat! Moeilijk bereikbare plaatsen krijgen ook een egaal bruine teint. Naast ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je ook een constante luchttemperatuur instellen. En het speciale aromaprogramma zorgt voor neutralisering van de UV-geur. Aan werkelijk alles is gedacht!