PROFESSIONEEL ZONNEN!

Zonnecentrum Tiel werkt exclusief met de professionele zonnebanken van Ergoline. Sinds jaar en dag is Ergoline wereldwijd marktleider op het gebied van professionele zonnebanken. Optimaal comfort, veilig bruinen en een maximaal bruiningsresultaat zijn de unieke eigenschappen van deze zonnebanken.

VEILIGHEID

Alle zonnebanken van Ergoline voldoen aan de geldende EU normeringen. Dat betekent dat je veilig en vertrouwd kunt zonnen onder deze apparatuur.

HYGIËNE

Zonnecentrum Tiel beschikt over een hygiënecertificaat. Deze certificering wordt periodiek getoetst.

VERZORGING

Dat jouw huid onder invloed van zonlicht verzorging behoeft, is duidelijk. Als je gaat zonnen onder de zonnebank is het belangrijk dat je je huid vooraf insmeert met een hydraterende lotion voor onder de zonnebank. Zonnecentrum Tiel beschikt over een ruim assortiment zonnecosmetica en er is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een speciaal product voor het gezicht, met een bronzer, tingle of verkoeling.

VERANTWOORD ZONNEN

Bij Zonnecentrum Tiel staat verantwoord zonnen hoog in het vaandel. Jouw huidtype wordt bepaald en op basis hiervan krijg je een persoonlijk zonadvies gegeven door deskundig opgeleide medewerkers. Enů je mag alleen zonnen als je ouder bent dan 18 jaar. Tevens voldoen alle zonnebanken aan de maximale wettelijke toegestane UV-straling van 0,3 W/m2. Elke zonnestudio dient zo te handelen, dit staat zo geregeld in de Warenwet.