Prijzen

Hele lichaam - € 25,-
Bovenlichaam - € 15,-
Gezicht, hals & decolleté - €10,- Benen - € 10,-


Tropisch bruin in een paar minuten,
op elk gewenst moment, voor elk huidtypeWaarom Spraytanning?

• Direct een mooi gebruinde huid.
• Geeft een natuurlijk resultaat.
• Het is snel en verantwoord.
• Het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloë Vera, Vitamine A & E.
• Ideaal voor feesten, evenementen, vakanties etc.
• Je voelt je een stuk beter met een mooie kleur.
• De kleur wordt afgestemd op het huidtypen.


Hoe werkt Spraytanning?

Met een speciaal ontwikkelt apparaat wordt de tanninglotion over de huid vernevelt. Deze reageert met de buitenste laag van de huid (de hoornlaag). De in deze laag aanwezige huidcellen bevatten proteïne en aminozuren. De werkzame stoffen (DHA en Erythrulose) in de tanninglotion reageren op natuurlijke wijze met deze proteïne en aminozuren, waardoor een natuurlijke prachtige bruine teint wordt gecreëerd. Na circa 8 uur wordt het eindresultaat bereikt.

Na één spraysessie heb je een mooie bruine teint die ± 5-7 dagen blijft. Hoelang de kleur blijft, is afhankelijk van de conditie van de huid. Is de huid goed gehydrateerd en heb je voor de spraysessie je huid regelmatig gescrubt (1x per week), dan blijft de kleur langer dan wanneer dit niet het geval is. Doordat de buitenste laag van de huid zich telkens vernieuwd, zal door dit natuurlijke delingsproces de kleur langzaam vervagen. Om de teint bij te houden is één spraysessie eens per week voldoende. Indien binnen één week een tweede sessie wordt gedaan, dan wordt de teint donkerder. Gebruik je speciale verzorgingsproducten en tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Spraytanning is geschikt voor elk huidtype. Er wordt gebruik gemaakt van tanninglotions van Sunjunkie® en zij hebben diverse tanninglotions ontwikkelt in verschillende kleuren en kleursterkten, zodat deze perfect aangepast kunnen worden op elk huidtype. Alle tanninglotions zijn op natuurlijke basis, alcohol-, parfum-, en olievrij en zijn hypo-allergeen.

Spraysessies en het zonnen in de zon of onder de zonnebank kunnen door elkaar heen worden gedaan. Een spraysessie geeft snel resultaat, terwijl je door de zonnebank na een aantal keer bruin wordt. Het bruin van een spraysessie beschermt niet tegen zonnebrand. De huid bouwt namelijk geen bescherming op. Het bruin dat wordt opgebouwd in de zon of onder de zonnebank biedt wel bescherming tegen zonnebrand.

Spraytanning is niet geschikt voor mensen met psoriasis, eczeem, snij– of schaafwonden, koorts, gedurende een zwangerschap of tijdens een antibioticakuur.

Tips voor een optimale bruining

  Voor:
 • Scrub 1 dag voor de spraysessie (zachtjes) de huid, om de dode huidcellen te verwijderen. Geef vooral aandacht aan de droge huidgebieden zoals enkels, ellebogen en knieën. Scrub tussen de behandelingen door niet vaker dan 1x per week.
 • Douche jezelf op de dag van de spraysessie enkel met warm water en gebruik geen zeep, douchegel, deodorant, parfum, make-up, aftershave, bodylotion òf bodycrème.
 • Scheren 24 uur voor de behandeling, ontharen 48 uur en IPL ten minste 3 dagen voor de spraysessie.
 • Draag op de dag van de spraysessie, ruimvallende, donkere comfortabele kleding, omdat de spray enige tijd na de behandeling kan afgeven. Ook kan door te strakke kleding de kleurstof van de huid worden gewreven. Eventueel nog niet opgenomen DHA kan eveneens worden afgewreven en kan later resulteren in “witte plekken” op de huid.
 • Eventueel bezwete lichaamsdelen voor de spraysessie goed afdrogen. Een vochtige huid veroorzaakt strepen.
 • Doe alle sieraden af, eventuele bodypiercings kunnen worden ingelaten.
  Na:
 • Douchen, baden of zwemmen meteen na de spraysessie wordt afgeraden. De spray moet de gelegenheid krijgen om in de huid te trekken en zich volledig te ontwikkelen. Na ± 8 uur mag je weer douchen, baden of zwemmen. Doe je dit eerder, dan wordt je minder bruin. Chloor in het zwembad vermindert de werking van de lotion.
 • Na de eerste douchebeurt kunnen er tijdelijke kleurstoffen verdwijnen, waarna het onderliggende resultaat van de behandeling tevoorschijn komt.
 • Intensief transpireren zoveel mogelijk uitstellen.
 • Deodorant na ± 1 uur na de spraysessie gebruiken.
 • Om de bruine teint langer te behouden is het van belang om dagelijks een moisturizer op de gebruinde huid aan te brengen. Dit als extra verzorging van de huid en de bruine teint kan zo met 2-3 dagen worden verlengd. Gebruik geen alcoholhoudende producten.
 • Wrijvend afdrogen van de huid heeft en afschurend en scrubbend effect, waardoor de bruine teint ongewenst snel kan verdwijnen. Geadviseerd wordt om de huid na het baden of douchen deppend af te drogen met een zachte handdoek.